BAŞARI BELGESİ

 

CEYHAN TİCARET BORSASI, EN YÜKSEK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

2014 yılında en yüksek düzeyde tescil işlemi yapan ve en çok tescil ücreti ödeme başarısı gösteren ilk 3 üyemiz, başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Ceyhan Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, Enerji merkezi Ceyhan’a ticari yönden katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini belirterek, "Borsamıza kayıtlı üreticilerimiz ve ticaret erbabı tüm yatırımcılar ekonominin lokomotifidir" dedi.

Başkan Güleçyüz, “İlçemiz Ceyhan Türkiye’de 113 borsa içerisinde işlem hacmi kapasitesi ile 27. sırada, Akdeniz Bölgesin’de 15 borsa içerisinde 5. sırada olmanın gururunu yaşıyoruz. Ekonomi çarkının dönmesine katkı sağlayan, istihdam yaratan, ihracat yaparak döviz getiren tüm Borsa üyelerimize buradan teşekkür ediyor ve en yüksek tescil ücreti ödemesi gerçekleştirmiş olan üyelerimizi BAŞARI BELGESİ ile ödüllendiriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Ceyhan Ticaret Borsası, üyeleri arasında en yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen;

1. Sıradaki Toprak Mahsulleri Ofisi Ceyhan Ajansının ödülünü, Ofis Müdürü Enver ŞİMŞEK’e, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref CAN,

2. Sıradaki Altınışık Tarım Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti.’ nin ödülünü Şirket Müdürü Murat ALTINIŞIK’a, Borsa Başkanı Memici GÜLEÇYÜZ,

3. Sıradaki Özalsan Tarım Makinaları San.Tic.Ltd.Şti.’ nin ödülünü Şirket Müdürü Cengiz ÖZAL’a Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh ARSLAN tarafından teşekkür edilerek ‘’BAŞARI BELGESİ’’ takdim edildi.